Maratoni premierrel debütál a Haven új évada

2015. március 13. - Jasinka Ádám

 A Universal Channel rendhagyó, ám magyar tévéktől nem szokatlan módját választotta a Haven című misztikus sorozat új évadának bemutatására. A Stephen King novellája alapján készült történet ötödik évada ma, március 13-án este 20:00-kor kezd rögtön négy epizóddal, a többire pedig nem kell heteket várnunk, ugyanis szombaton és vasárnap este 8-tól az évad többi része is adásba kerül.

havenpre.jpg

 Az ötödik évad az eddigiektől eltérően nem tizenhárom, hanem huszonhat epizódos lesz és két részletben kerül adásba, azaz lényegében megtartották a 13-13 részes formát, de papíron mégis egy évadként kezelik a dupla hosszúságú etapot. A sorozat első tizenhárom része tavaly szeptemberben kezdett és decemberben finálézott, azaz elég friss részeket láthatnak majd a Universal Channel-en a magyar tévézők. A maratoni vetítés után a tévéadó heti egy részes vetítési renddel leadja újra az ötödik évad első tizenhárom részét március huszadikától 21:20-as kezdéssel, hogy azok is megnézhessék, akik lemaradtak a maratonról.

A kép forrása: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása