Katalin hercegné elutazott Downton Abbey-be

2015. március 13. - Jasinka Ádám

 Az ITV saját gyártású és talán a világ egyik legismertebb kosztümös drámájának számító Downton Abbey-ből most készül a hatodik évad és a forgatásra kilátogatott a brit királyi család talán legfiatalabb női tagja, Vilmos felesége, Katalin hercegné. Ez a hír többek között azért is érdekes, mert a brit méltóságok ritkán jelennek meg nem hivatalos eseményeken vagy partikon, pláne nem egy tévésorozat forgatásán. A legutóbbi ilyen alkalomkor viszont maga a királynő, II. Erzsébet járta körbe a szigetországban forgó Trónok harca díszleteit, majd közelebbről is megnézte a Vastrónt, de helyet már nem foglalt rajta.

 A hercegné belesett a kulisszák mögé, megnézte a díszleteket és elbeszélgetett a sorozat szereplőivel, készítőivel. A lenti képre kattintva megnézhettek pár képet a Downton Abbey-ben tett uralkodói látogatásról.

A képek forrása: theguardian.com, pbs.org

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása