Ők lesznek a Better Call Saul című sorozat magyar hangjai

2015. február 23. - Jasinka Ádám

 Az AMC mutatja be Magyarországon a Breaking Bad, azaz a Totál szívás című sorozat előzmény- és utótörténetének is szánt Better Call Sault, amiben a főszereplőn kívül több olyan karakter is fel fog tűnni, aki nem ismeretlen az eredeti sorozatot ismerők számára. A magyar hangválasztás azért is volt érdekes, hogy a két legismertebb szereplő megkapja-e a Totál szívásban használt hangját.

bettercallsaulszinkron.jpg

 A főszereplőt alakító Bob Odenkirk ugyanúgy Kassai Károly hangján szólal majd meg, mint a másik állandó szereplőt játszó Jonathan Banks, akit újra Varga T. József szinkronizál majd. A többieket csak olvasás alapján nem tudom megítélni, de elnézve, hogy kiket fogunk hallani a sorozatban nem lehet szerintem majd sok panasz a magyar változatra. A sorozat első részét február huszonhatodikán este nézhetitek meg az AMC műsorán. A többi szinkronhangot a tovább mögött találjátok.

Bob Odenkirk - Kassai Károly
Jonathan Banks - Varga T. József
Patrick Fabian - Czvetkó Sándor
Michael McKean - Papp János
Julie Ann Emery - Sipos Eszter
Jeremy Shamos - Debreczeny Csaba
Miriam Colon - Horváth Zsuzsa
Steven Levine - Gacsal Ádám
Daniel Spenser Levine - Jakab Márk

A kép forrása: AMC Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása