Érkezik az AXN-re a Felejthetetlen harmadik évada

2015. január 12. - Jasinka Ádám

 Az AXN műsorára tűzi a Felejthetetlen című amerikai krimisorozat harmadik és egyben utolsó évadát is. A sorozat pályafutása egészen érdekesen alakult, ugyanis az eredeti tévécsatorna, a CBS az első évad után elkaszálta, azaz nem kért belőle folytatást, majd úgy döntöttek, hogy visszahozzák nyári sorozatnak ezt a krimit. A nézettsége pedig nem volt rossz, bár nem tudta megjavítani az első évados számait, viszont nézték annyian, hogy a tévécsatornának megérje a harmadikat is leforgatni. A 2014 nyarán képernyőre került epizódok viszont nem hoztak olyan jó nézettséget, ezért ismét elkaszálták a Felejthetetlent.

unforgettable.jpg

 A Poppy Montgomery főszereplésével készült krimisorozat harmadik évada az amerikai fináléhoz képest nem sok késéssel Magyarországon is adásba kerül. A sorozat befejező tizenhárom epizódját február tizenhetedikétől láthatják a nézők az AXN műsorán.

A kép forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása