Itt vannak Az indíték című sorozat magyar hangjai

2014. december 31. - Jasinka Ádám

 A TV2 a januári műsorrendjében két főműsoridős premier sorozatot fog bemutatni, melyek közül az egyiknek, Az elnök árnyékában című elemzős sorozatnak a magyar hangjait itt már olvashattátok. A másik egy új krimi, Az indíték lesz, amit először a Viasat3 mutatott volna be, de valamiért elhalasztották a premiert és így a TV2-höz került a vetítési jog. A TV2 azonban nem a Viasat3 által elkészíttetett magyar változatot fogja használni, hanem csináltattak egy új szinkront a sorozathoz.

azinditekszinkron.jpg

 Az indíték című sorozat egyik talán legismertebb szereplője az a Lauren Holly, aki sokáig alakította Gibbs és csapatának főnökét az NCIS-ben, ahol Kubik Anna volt a színésznő magyar hangja. Az indítékhoz készíttetett TV2-s magyar változatban szintén ő Lauren Holly szinkronhangja. A sorozatrajongók ismerhetik még Roger C. Cross-t, aki szerepelt többek között a 24-ben, A zöld íjászban és a Continuum című sorozatokban is. A magyar nézők így őt Varga Gábor és Maday Gábor hangjával is hallhatták már, ebben a sorozatban azonban előbbi fogja majd szinkronizálni. A többi szinkronhangot és a stábot a tovább mögött találjátok.

Szinkronhangok:

Kristin Lehman - Mezei Kitty
Louis Ferreira - Haás Vander Péter
Lauren Holly - Kubik Anna
Roger C. Cross - Varga Gábor
Brendan Penny - Szabó Máté

Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa
Szinkronrendező: Zákányi Balázs
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: thechronicleherald.ca

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása