HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. november 23. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Pokorni Lia és Mészáros Béla a Munkaügyek - IrReality Show című sorozatban

 A köztévé saját gyártású sorozataiban gyakran vendégszerepelnek ismert magyar színészek, akik nem ritkán a szinkronokból is ismerősek lehetnek. Az egyik múltkori epizódban két ismert vendégszereplő is volt, az egyikük Pokorni Lia, a másikuk pedig Mészáros Béla volt, aki mostanában a Lángoló Chicago és a Bűnös Chicago című sorozatokon dolgozik.

Munkaugyekszinkron.png

Outlander - Az idegen

 Az AXN White-on mutatták be ezt a regényadaptációt, ami elsőre igencsak jónak ígérkezik. A szinkronról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem se az eredeti hangokat, se a karaktereket, de az összhatás nem volt rossz. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Caitriona Balfe (Götz Anna), Tobias Menzies (Pusztaszeri Kornél), Sam Heughan (Czető Roland), Graham McTavish (Fazekas István), Gary Lewis (Barbinek Péter), Lotte Verbeek (Mezei Kitty), Duncan Lacroix (Gubányi György), Stephen Walters (Koncz István), Grant O'Rourke (Szokol Péter), Annette Badland (Bókai Mária)
Magyar szöveg: Kiss Odett
Szinkronrendező: Orosz Ildikó
Stúdió: SDI Media Hungary

The Divide - Az ítélet ára

 Az AMC két premier sorozatot mutatott be, melyek közül ez a jogi dráma az egyik. A sorozat nem tűnik rossznak, a szinkron pedig első hallásra szintén jól sikerült.

Szereplők: Marin Ireland (Pálfi Kata), Damon Gupton (Zöld Csaba), Paul Schneider (Rajkai Zoltán), Nia Long (Nádasi Veronika), Britne Oldford (Bogdányi Titanilla), Clarke Peters (Barbinek Péter), John Bedford Lloyd (Kőszegi Ákos)

Halt and Catch Fire - CTRL nélkül

 Az AMC első, Magyarországon bemutatott sorozatai között van az ez informatika világában játszódó dráma is, ami elég különleges hangulattal rendelkezik, főleg az érzi ezt, aki nem jártas ebben a témában. A szinkron pedig ráerősít erre, hiszen olyan színészek dolgoznak a sorozaton, akiknek a hangját ritkán hallani.

Szereplők: Lee Pace (Miller Zoltán), Toby Huss (Epres Attila), Scoot McNairy (Csík Csaba Krisztián), Kerry Bishé (Ruttkay Laura), Graham Beckel (Vass Gábor), Mackenzie Davis (Peller Mariann)
További magyar hangok: Szatory Dávid, Bozó Andrea, Berzsenyi Zoltán, Presist Tamás, Bordás János, Stern Hanna, Vida Sára

Rossz csillagzat

 A Rossz csillagzat című sci-fi sorozat magyar változatának stáblistáját a múltkor már olvashattátok, most pedig bele is hallgathatok a szinkronba. Az érdekesség az, hogy nem a sorozatot bemutató tévécsatorna, azaz nem az AXN, hanem a TV2 rendelte meg ezt a magyar változatot. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Aimee Teegarden (Csifó Dorina), Matt Lanter (Pálmai Szabolcs), Gray Damon (Czető Roland), Greg Finley (Papp Dániel), Chelsea Gilligan (Bogdányi Titanilla), Brina Palencia (Szabó Zselyke), Natalie Hall (Czető Zsanett), Malese Jow (Csuha Borbála), Titus Makin Jr. (Joó Gábor), Jesse Luken (Fehér Tibor)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása