Ilyen is volt - Szinkronosok a Claudia Show-ban

2014. május 08. - Jasinka Ádám

 A TV2 egyik 2002-ben futott műsora volt a Liptai Claudia vezette Claudia Show, amit úgy tudnék jellemezni, mint a Mónika Show és az M1-es DTK Show szerelemgyereke. Ugyanis az RTL Klub-tól átcsábított képernyős beszélgetős műsorának díszlete a kibeszélőshowjét, míg stílusa és az, ahogyan az ismert vendégekkel bántak már a D. Tóth Kriszta vezette saját gyártást idézte. Persze van itt egy kis időbeli zavar, mert a köztévés műsor a három közül a legfiatalabb, és mégis hozzá hasonlítok egy több, mint tíz éves produkciót, de csak így tudtam körbeírni a Claudia Show-t.

 De, hogy miért is van szó róla? Azért, mert az interneten négy olyan részletet találtam az egyik epizódból, amikor népszerű szinkronosok voltak a vendégek, akiket egy kis játékra is rá tudtak venni. Aki kíváncsi arra, hogy a ma is előszeretettel foglalkoztatott színészeknek mennyire változott meg a hangja (én Kisfalvi Krisztinát nem ismertem meg), vagy hogy Szabó Sipos Barnabás milyen Terence Hill, az nézze meg a videókat a tovább mögött.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása