HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. május 04. - Jasinka Ádám

 A blog új rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovat lesz, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, képet, videót és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Így jártam anyátokkal, avagy hogyan készült a finálé magyar változata

 A Comedy Centralon is nagy sikerrel futó (vagyis futott) szitkomot habár nem nézem, azt mindenképpen jó látni, hogy manapság is vannak olyan sorozatok, amik legalább akkora rajongótáborral rendelkeznek, mint a régi klasszikusok. Az Így jártam anyátokkal sorozattáró része pedig nem csak a rajongókat hatotta meg (már akit, ugye), hanem a szinkronon dolgozó magyar színészeket is. Az egyik videót itt, a másikat a tovább mögött találjátok, érdemes megnézni őket.

Magyarország, szeretlek!

 A műsor két héttel ezelőtti részében játszott Zsurzs Kati és Kassai Ilona is.

MSz3.jpg

A képek a Magyarország, szeretlek! Facebook oldaláról származnak.

Family Guy és a montázs videó

 A múltkori videó is nagyon tetszett, de a Magyarszinkron.hu-nál ismét kitettek magukért. Azt nagyon szeretem, amikor látjuk munka közben a szinkronizáló színészt, az pedig csak dob az egészen, hogy közben az aktuális jelenetet is mutatják, mindezt egyszerre. Nem szentségtörés, ha azt mondom, én jobban szórakoztam a színészek kis videóin, mint magukon a jeleneteken. A hangjáték pedig megint lenyűgöző.

A kiválasztottak

 A Viasat6-nál ismét Aprics Lászlóra bíztak egy premier sorozatot, aki nem hazudtolta meg önmagát, s ehhez elég csak megnézni a magyar hangok listáját. Nem mondom, hogy nagyon jártas vagyok a magyar szinkronban, és ismerem az összes hangot, de azért van egy bizonyos réteg, akikkel képben vagyok. Na, Aprics László közülök nem nagyon választott ehhez a sorozathoz, mivel négy színész ismerős csak. Persze ezt abszolút nem negatívumnak szánom, csak mint érdekesség írtam le, hogy nem kommersz magyar változatot kapunk ennél a sorozatnál sem.

Szereplők: Robbie Amell (Márkus Sándor), Peyton List (Tarr Judit), Luke Mitchell (Orosz Ákos), Aaron Yoo (Radnai Márk), Madeleine Mantock (Szilágyi Csenge), Mark Pellegrino (Debreczeny Csaba), Jeffrey Pierce (Sarádi Zsolt), Jacob Kogan (Nikas Dániel), Sarah Clarke (Kisfalvi Krisztina)
Rendező: Aprics László

A gimi dívája

 Az HBO mutatta be ezt az új sorozatot, ami lényegében egyszereplős, hiszen a főszereplő nem csak, hogy narrátora az eseményeknek, de maga köré építette fel az egész sorozatot. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Chris Lilley (Fekete Zoltán)

A tökéletes pár

 A TV2 adja ezt a tizenhárom részes szitkomot. A szinkronmintáért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Kylie Bornheimer (Zámbori Soma), Christine Woods (Mezei Kitty), David Walton (Szabó Máté), Hayes MacArthur (Láng Balázs)

Hacktion Újratöltve - szinkronos vendégszereplők

 A Hacktion Újratöltve legutóbbi epizódjában vendégszerepelt Bogdányi Titanilla és Kováts Adél is. A másik érdekesség, hogy ebben az epizódban jöttem rá, hogy a visszatérő szereplőt megformáló Pálfi Kata miért olyan ismerős. Ugyanis ő szinkronizálja Chelsea Perettit a Brooklyn 99 - Nemszázas körzetben.

Ravenswood, az elátkozott város

 A Viasat3 mutatja be a Pretty Little Liars (magyar címén Hazug csajok társasága) spinoff-ját, a Ravenswood-ot. A pikantériája az egésznek az, hogy az eredeti sorozatot még nem mutatták be Magyarországon, azaz majdnem képernyőre tűzték, de valamiért levette műsoráról az RTL2. De adni fogják május tizenötödikétől, azonban a Viasat3 megelőzi őket és már tizedikétől vetíteni fogja a testvérsorozatot.

Szereplők: Nicole Gale Anderson (Lamboni Anna), Steven Cabral (Horváth Gergely), Brett Dier (Czető Roland), Britne Oldford (Szabó Zselyke), Merritt Patterson (Andrádi Zsanett), Tyler Blackburn (Molnár Áron), Henry Simmons (Bognár Tamás), Luke Benward (Joó Gábor), Meg Foster (Menszátor Magdolna)
Rendező: Kiss Lajos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása