Bombát kell hatástalanítani a TV2 új vetélkedőjében

2014. április 12. - Jasinka Ádám

 A TV2 vásárolta meg az izreali vetélkedő, a BOOM! formátumát. A műsor lényege, hogy egy négy fős csapatnak nyolc kérdésre kell úgy helyesen válaszolnia, hogy a jó megoldáshoz tartozó színes drótot nem vágják el, azaz így hatástalanítják a bombát. Amiatt, hogy a rossz válasz a jó megoldás hasonlít A következő!-re. Persze, ha rosszat válaszolnak, akkor robban a bomba, ami festékkel fröcsköli be a játékost, aki így kiesik a csapatból.

boomtv2_1.jpg

 A csatornának nem ez az első olyan licenc műsora, amit a Keshet International forgalmaz, ugyanis szintén tőlük vették a sikeres és népszerű Az ének iskoláját is, valamint a még be nem mutatott Rising Star-t. De nem csak a TV2-nél nyúlnak előszeretettel az izreali műsorötletekhez; az M1-nél a három vetélkedő (Maradj, talpon!, A következő!, Bízunk benned!), az HBO-nál pedig a két saját gyártású sorozat (Társas Játék, Terápia) származik ebből az országból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása