HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. április 06. - Jasinka Ádám

 A blog új rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovat lesz, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, képet, videót és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Family Guy - színészek munka közben

 Az ilyen lehetőségek miatt, nem fogok hazudni, irigy vagyok. A Magyarszinkron.hu és a Comment:Com is megnézhette, hogyan készül a Balog Mix-ben a Family Guy új évada és beszélgethettek is a színészekkel. A munka közben készült fotókat a lenti képre kattintva nézhetitek meg, míg a videókat és a stúdiólátogatásról írt élménybeszámolót itt olvashatjátok el.

A képeket készítette Juhász Gábor.

Szinkronosok tévéműsorokban

 A múltkor írtam, hogy Haumann Petra és Forgács Péter is játszott a Magyarország, szeretlek!-ben, s jó látni, hogy a szerkesztők ügyesen választanak, bár kétlem, hogy kimondottan a szinkronbéli munkáik miatt választották volna ki őket. Mindenesetre Náray Erika (X-akták, Hajsza, Krízis) és Előd Álmos (Gyilkos hajsza) is játszott a köztévés showműsorban.

MSz2.jpg

 A játék témát pedig az RTL Klub vitte tovább, ugyanis a Négyen négy ellen egyik adásában Peller Mariann (Harmadik műszak) és Peller Anna (CSI: Miami helyszínelők) is játszott, a kihívó család egyik tagja pedig Varga T. József (A főnök) volt.

A kép forrása: Magyarország, szeretlek Facebook oldala

The Walking Dead - a második és harmadik szezon szinkronhangjai

 A FOX mutatja be a népszerű dráma sorozat második és harmadik évadát is, s ahogy a történetet görgetik előre az írók, úgy kerülnek képbe új karakterek, akiknek a magyar hangjait itt találjátok.

Szinkronhangok: David Morrissey (Kárpáti Levente), Chad L. Coleman (Bognár Tamás), Sonequa Martin-Green (Bogdányi Titanilla), Dallas Roberts (Posta Viktor), Daniel Thomas May (Zámbori Soma), Tyler Chase (Juhász Levente), Lew Temple (Csuha Lajos), Vincent M. Ward (Csőre Gábor), Jose Pablo Cantillo (Jakab Márk), Danai Gurira (Pálmai Anna), Emily Kinney (Hermann Lilla)

Krízis van a sorozatban, de nem a szinkronban

 A FOX másik premier dráma sorozata a Krízis (Crisis), amiben befolyásos amerikai emberek gyerekeit rabolják el, egy nyomozó csoportnak pedig meg kell oldania ezt az egyébként izgalmasnak tűnő problémát. Az egyik főszereplő az X-aktákból is ismert Gillian Anderson, akinél következetes volt a szinkronrendező és Náray Erikát kérte fel a szerepre.

Szinkronhangok: Gillian Anderson (Náray Erika), Dermot Mulroney (Papp Dániel), Rachel Taylor (Sipos Eszter), Stevie Lynn Jones (Pekár Adrienn), Lance Gross (Bognár Tamás)

Interjú Kálid Artúrral és Kőszegi Ákossal

 A két színésszel az Origo készített rövid interjút, amit ezen a linken találtok.

Feketelista

 A Viasat3 mutatja be az NBC legnézettebb új dráma sorozatát, a The Blacklist-et, aminek a magyar változatát, hasonlóan a Brooklyn 99 - Nemszázas körzethez Aprics László rendezi. A főszereplő James Spader-t meglepetésre nem az Ügyvédekbeli Csankó Zoltán, és nem is a Boston Legal-ös Czvetkó Sándor kapta, hanem az egyébként passzoló Bede-Fazekas Szabolcs. Pálmai Anna, aki ebben a sorozatban is főszerepet kapott pedig az egyik olyan új női szinkronhang lesz, akit bőszen foglalkoztatnak a rendezők. Ne értsetek félre, nem negatívumnként mondom, nagyon is kedvelem a színésznő hangját. A szinkronhangok között van azért más meglepetés is, ugyanis Ullmann Mónikát én ritkám hallom sorozatban, de Aprics Lászlótól az ilyen kis finomságok nem állnak távol.

Szinkronhangok: James Spader (Bede-Fazekas Szabolcs), Megan Boone (Pálmai Anna), Ryan Eggold (Szatory Dávid), Diego Klattenhoff (Horváth Illés), Harry Lennix (Kálid Artúr), Parminder Nagra (Ullmann Mónika)

Hannibal - készül a magyar változat

 Az AXN mutatja be az egyik legkülönlegesebb és leghangulatosabb dráma sorozat, a Hannibal második évadát Magyarországon, aminek készül is a szinkronja. Az első szezont Aprics László rendezte és kapott is pár élesebb megjegyzést a hangválasztások miatt, pedig szerintem mind Rajkai Zoltán, mind pedig Kaszás Gergő remekül elkapta a szereplőket.

A képek forrása: a Magyarszinkron.hu Facebook oldala

A hajsza - kiváló brit krimi

 A pontosabban Észak-Írországban játszódó krimisorozat egyrészt pazar minőségű, másrészt zseniális magyar változatot kapott. A szinkront Dóczi Orsolya készítette és nem túlzás, ha azt mondom, hogy nincs olyan szereplő a sorozatban, aki ne ismert és elismert színész orgánumán szólalna meg. A teljesség igénye nélkül megtaláljátok itt a szinkronhangokat és egy mintát a magyar verzióból, amiért köszönet Lengabor-nak.

Szinkronhangok: Gillian Anderson (Náray Erika), Jamie Dornan (Makranczi Zalán), John Lynch (Jakab Csaba), Michael McElhatton (Epres Attila), Ian McElhinney (Harsányi Gábor), Stuart Graham (Csankó Zoltán), Archie Panjabi (Pálmai Anna)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása