Ők lesznek a TV2 új realityjének szereplői

2014. január 18. - Jasinka Ádám

 A magyar kereskedelmi televíziózás, vagy mondhatnám azt is, hogy a két országos kereskedelmi tévé a realityben, a dokurealityben látja az alacsony költségvetéshez képest jó nézettséget. Mert ugye azt tudjuk, hogy az amatőr szereplős, egykamerás, pár fős stábbal dolgozó sorozatokhoz nem kell olyan büdzsé, mint mondjuk a Barátok közthöz, a Jóban rosszbanhoz vagy a Hacktion Újratöltvéhez, ahol a színészek fizetése is elég combos összeg.

 A TV2 kipróbálta, mint új formátumot az Édes élet című celebes realityt és a nézőknek bejött, olyannyira bejött, hogy nem egyszer nézettebb a célközönségben a TV2 legnézettebb műsoránál, a Tényeknél. Az élet show-ja pedig kvázi egy villa nélküli Való Világ (vagy Big Brother, ha már TV2), amiben civil emberek hétköznapját követi nyomon a stáb. Az ajánló alapján érdekes fazonokat sikerült beválogatni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása