Variál a TV2; civil valóságshow váltja a Magánnyomozókat

2014. január 15. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél úgy gondolták, hogy ha saját gyártású műsorokat tesznek a főműsoridőbe, akkor több néző kapcsol rájuk, mivel a magyar néző a magyar produkciókkal jobban tud azonosulni, mint egy amerikai vagy nyugat-európai sorozattal. A csatorna pedig bemutatta az új dokureality-jét, a Magánnyomozókat, ami nem hoz ugyan olyan nézettséget, mint az Édes élet tavaly ebben a műsorsávban, de a későbbre tolt Jóban rosszban című sorozattal együtt a teljes lakosságban több nézőt ültetnek a tévékészülékek elé.

magannyomozok3.jpg

 A csatorna viszont tavaly is eljátszotta azt, hogy a bevezetett műsorrendet - a nézők nagy örömére - felrúgja, ahogy teszi ezt január 27-től egy új, szintén saját gyártású műsor miatt. Az egyik délutáni műsorrend-változás, hogy a Tények Délután délre kerül az Aktív című magazinműsorral együtt, a másik, hogy bemutatnak egy amerikai-mexikói telenovellát, a Maricruz-t. A főműsoridőben is variálnak, hiszen lekerül a képernyőről a Magánnyomozók, s a műsorsávjába kerül Az élet show-ja, ami kvázi az Édes élet spinoff-ja, csak nem celebekkel, hanem civil emberekkel forgatnak. Az import sorozatoknál az NCIS: Los Angeles kerül le a műsorről, s ezért dupla, de ismételt részt kapnak az NCIS kedvelői.

 A másik érdekesség, hogy A nagy duett február kilencedikén a TV2-n kerül adásba, nem pedig a SuperTV2-n, ahol a második szezont vetítették. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

12:00: Tények Délután
12:25: Aktív
12:55: Walker, a texasi kopó
13:55: Shopping királynők
14:55: Maricruz
16:00: Családi titkok
17:00: Hal a tortán
18:00: Tények
19:30: Az élet show-ja
20:30: Édes élet
21:30: Jóban rosszban

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása