Emlékeztető: Castle, Kémpárbaj és Magánnyomozók

2014. január 06. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub lecseréli a premier sorozatait félig premierekre, ugyanis a szünetre küldött szériák helyére nem váltó műsor, hanem ismétlés epizódok kerülnek. Az érdekes lépés a Castle és A mentalista válási keresetének beadása, ugyanis a rendőröknek segítő író és kompániája a Dr. Csont című sorozattal csalja a CBI-osokat. A Castle pedig negyedik évados premier epizódokkal kerül képernyőre.

 A TV2 is új műsorrendet csinált, csak náluk a saját gyártású, napi sorozatok teszik ki a főműsoridőt. Az új sorozatuk detektív-doku-reality lesz egy magánnyomozó irodával a középpontban. A Magánnyomozók című sorozat jó ötletnek hangzik, mivel az amatőr szereplős műsorok érdekes epizódötletekkel nem szoktak rosszul sikerülni, s ebben a műsorban a krimis történet bejöhet a nyomozós sorozatokat kedvelőknek.

 A másik premier csatornapremier lesz az RTL Klub-on, ugyanis új szinkronnal tűzik képernyőre a Kémpárbaj (Spy Game) című sorozatot.

TV2: Magánnyomozók 1x01 19:25
RTL Klub: Castle 4x01 21:25
RTL Klub: Kémpárbaj 1x01 01:15

castles4.jpg

Kép: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása