Magánnyomozók ütik ki az NCIS-t

2014. január 03. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél úgy gondolták, szerintem jól, hogy import sorozatokkal az RTL Klub kínálata ellen nem lehet nézőket szerezni, főleg, hogy a külföldi szériáknál jobb nézettséget lehet elérni a saját gyártású műsorokkal. A csatorna pedig nem aprózza el a saját produktumot, hiszen délután kettő órától fél tizenegyig csak magyar gyártást adnak. Igaz, ebben van két Tények, ami majdnem két óra, van egy fél órás Aktív, Családi Titkok és két SuperTV2-s műsor, a Shopping királynők és a Hal a tortán ismétlése.

 A premier műsor pedig a Magánnyomozók című dokureality lesz, amiben egy magándetektív-iroda munkáját követhetik figyelemmel a nézők. Az ötlet bejöhet, mivel az amatőr szereplős dokureality-k jól hoznak mind a TV2-n, mind az RTL Klub-on, ahogyan a krimi- és nyomozós sorozatok is népszerűek a magyar televíziónézők körében.

 Az érdekesség az, hogy a külföldi sorozatok, amik nem nagyon voltak eddig se a TV2 főműsoridejében fél tizenegyre kerülnek. A Jóban rosszban nem lett volna nézettségileg rossz felvezetése az import sorozatoknak, de a TV2-nél úgy látszik a filmeket jobban kedvelik. Az NCIS-t és az NCIS: Los Angeles-t nem egy nap adtam volna, illetve a hajnali szériákat behoztam volna a saját gyártású műsorblokk utánra. A képre kattintva elérhető a nagyobb változat.

MR_TV2.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása