Cicaharc az RTL Klub és a TV2 között

2013. december 19. - Jasinka Ádám

 MUHAHA, ezen csak mosolyogni lehet, de most komolyan. Az RTL Klub megvette a Your Face Sounds Familiar licenszét – gondolom drágán –, erre a TV2 fogja és saját fejlesztésként mutatja be a Sztárban sztárt, ami ráadásul piszkosul jó nézettséget hozott. Két legyet ütöttek egy csapásra, hiszen a show műsor repertoárjuk egy igencsak szórakoztató és dicsért darabbal bővült, valamint borsot törtek a konkurencia orra alá. De az RTL Klub-ot se kell félteni, ha trükkökről van szó.

 A TV2 ugyanis bejelentette, hogy indul A nagy duett harmadik és Az ének iskolája második szezonja, valamint ők hozzák el Magyarországra először a szavazást forradalmasító énekes tehetségkutatót, a Rising Star-t. A műsor érdekessége, hogy a nézők nem SMS-ben, hanem egy mobil applikáción keresztül szavazhatnak az énekesekre. Az RTL Klub pedig itt adja vissza a kapott pofont.

VV.jpg

 A Való Világ hatodik évadához ugyanis készítenek egy VVAPP nevű INGYENES mobil applikációt, amin keresztül a nézők a beszavazó show-k, a párbajok alatt nem csak arra szavazhatnak, hogy ki kerüljön be a villába, hanem a nem tetszésüknek is hangot adhatnak. Sőt, a leadott voksokat meg is változtathatják, esetleg másra adhatják a szavazatot, és vissza is vonhatják a szavazás lezárásáig.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása