SzinkronVízió - Érintés

2013. október 27. - Jasinka Ádám

 Az RTLII adja a FOX két évados sorozatát, aminek Kiefer Sutherland a főszereplője. Az érdekes alapötletű sorozatnak remek az első része, újszerű és izgalmas. Az epizodikussága ellenére van benne átívelő történetszál és olyan fűszeresség, amitől kilóg az átlag országos sorozatok közül. De az évad közben leült a történet, meguntam pedig a koncepció nem volt rossz. A második szezonra újítottak és érdekes eseményeket is írtak a készítők, s a hetedik epizódban megcsillant Jack Bauer, de nem néztem meg az összes részt.

 A szinkronnal kapcsolatban nem sokat tudok. A főszereplőt Fekete Ernő, Danny Glover-t Papp János, míg a második részben az egyik mellékszereplőt Ruttkay Laura szinkronizálja. Kiefer Sutherland-hez én Kőszegi Ákost szoktam meg, mivel a 24-ben Selmeczi Roland után ő tette legendássá a magyar nézők körében a CTU ügynökét. De Fekete Ernő se rossz választás, mivel a színész ebben a szerepben másfajta habitusú karaktert hoz, mint az akciósorozatban. A videóért köszönet Lengabornak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása