Vadonsön és Zuperbazsi - a show közelről

2013. október 16. - wolfclaw

 Az RTL Klub új showja érthetetlen műfajú és kicsit mintha kényszeredett kísérlet lenne a Morning show képernyőre adaptálására. Ott voltam az első adáson, így most testközelből tudok véleményt mondani.

 16 óra néhány perc. Az RTL székház előtti tömeget beengedik a kapun. A szokásos körök után 17 óra körül a stúdióajtóból megláttam a díszlet egy kis darabját és megszólalt bennem a hang; Te jószagúatyamindenható! Ez mi? Vasarely besírna a gyönyörtől. Beljebb jutva, majd meglátva az egész stúdiót szinte üvöltve akart kitörni a "Húbameg" érzés. Milyen szert tolhat vajon a díszlettervező, aki ezt a rettenetes giccsparádét kiflashelte magából? Ehhez kellett puccba vágni magunkat? Még egy szinttel lehetett volna feljebb nyomni az ízlésficamot, ha Balázsék talpig szmokingban jönnek be.

VZ1.JPG

 A műsor első fele tényleg felvételről ment le és nagyon furcsa volt este 9-kor egy időspirálba kerülve visszanézni, amit órákkal korábban már egyszer (valójában kétszer) végigélhettem. Ha ezeket a gyenge poénokat a készülék előtt is triplán kellett volna "végigélvezni" azt hiszem a nézők többsége eret vág magán életlen baltával. Az időutazás közben Balázsék céltalan ténfergésbe kezdtek mint akik elvesztek saját műsorukban. Kíváncsi lettem volna, ha a frissen készült konzervet nem lehetett volna kinyitni és az egész adást real timeban kellett volna nyomni, akkor mennyivel lettek volna jobbak az erőlködött poénok, amiket Jani szépen betolt Balázs alá.

 A második részre valahogy picit begyorsultunk, bár Vastag Csabát azután behívni, hogy lekenőmájasozták a "kiscsabit" tökéletesen felesleges volt. Mert, ha énekel (bármennyire nem bírom) még értelme is lett volna a megjelenésének, de így...

VZ3.JPG

 A kvízprofesszor mint fővendég már sokkal jobb ötlet volt, bár a totális respect jogos Vágó István felé (még akkor is, ha hátulról egy fekete öltönyben simán Andy Wajnának nézhetném), mert kissé feszengősnek éreztem a hatalmas egójú Balázst.

VZ2.JPG

 A végső, velőtrázó sikoly akkor ült ki az arcomra, amikor megláttam a takarásban az éppen osonó tollas fejdíszeket, illetve az egy szál punciban betipegő VV Dyát a sorsoló keréknél. Ez a kettőt jobbra - kettőt balra totyorgás, amit revütáncnak mertek állítani, illetve a Való Világ mindenhogy legsötétebb egykori versenyzőjének odatolása végképp lekapcsolta az agyamban a világítást.

 Az egyetlen igazi poén Boros Lajos beszólásait nem számítva az volt, amikor a bemelegítő ember megkérdezte az Égi hangot, hogy mi a ràkot jelent az, hogy delegálják a mátrixba a kamerákat.

 A V és Z egy abszolút Balázséknak kitalált játszótér, amiben mi megpróbáltunk partnerek lenni, de igen szűkre szabták a homokozót.

Képek: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása