Hírek - Breaking Bad-spinoff

2013. szeptember 13. - Jasinka Ádám
  • Elnézést kérek azért, hogy az elmúlt napokban nemigen volt új bejegyzés, nem rajtam múlott. Remélhetőleg nem ideiglenesen javult meg az internet, s lehet rajta rendesen dolgozni.
  • Friderikusz Sándor a nézettségileg sikeres Az Ének Iskolája után a TV2 új, zenés-celebes reality-jének, a Sztárban sztárnak lesz a műsorvezetője. Valamint az ATV-n fog késő esti értelmiségi beszélgetős műsort vezetni Friderikusz címmel.
  • Az AMC másodszor kaszálta el az idehaza Gyilkosság címmel futó The Killing-et. A második évad után döntött először úgy a csatorna, hogy a kerek történet lezárásával a sorozatnak is véget vet, de a Netflix segítségével mégis bekérték az új etapot, ami habár több nézőt érdekelt, nem kap folytatást.
  • Érdekesség, hogy a The Killing mellett a Jerichot, a Futuramat, a Hetedik menyországot és a Southlandet is többször kaszálták el.
  • Az RTL Klub a Médiahatóság által kiszabott 14,3 millió forintos pénzbüntetést bíróságon támadja.
  • A brit The Voice zsűrijéhez csatlakozik Tom Jones és will.i.am mellé Kylie Minogue.
  • Magyar, illetve Viasat-premierek időpontjai: Viasat3: Bates Motel - Psycho a kezdetektől 1x01 10.04., CSI: A helyszínelők 13x01 10.20., A nagy házalakítás (Extreme Makover Home Edition) 9x07 10.22., Az indíték (Motive) 1x01 10.29. Viasat6: Mortal Kombat: A birodalom védelmezői (Mortal Combat: Defenders of the Realms) 1x01 10.03., Dragon Ball Z 2x01 10.09., Alfák (Alphas) 1x01 10.21., Tetováló mesterek (Ink Master) 2x01 10.23., Az ellenállás városa (Defiance) 1x01 10.24.
  • Az AMC bekérte a Breaking Bad előzménysorozatát, a Better Call Saul-t. Ahogy a cím is elárulja, az új széria Saul Goodman karakteréről fog szólni.
  • Kim Raver is csatlakozhat a 24: Live Another Day-hez Kiefer Sutherland és Mary Lynn Rajskub mellé. A Jack Bauer szerelmét alakító színésznő a negyediktől a hatodik évad fináléjáig szerepelt a szériában.
  • Berendelések: FOX: So You Think You Can Dance (11. évad), USA: Graceland (2. évad), Fuse: Insane Clown Posse Theatre (2. évad), CBS: Big Brother (16. évad), Nickelodeon: Sanjay and Craig (2. évad), TruTV: Container Wars (2. évad)
  • Interjú: A rejtély-szinkron, Simon Zsolt (a TV2 vezérigazgatója), Kolosi Péter (az RTL csoport programigazgatójának válasza a TV2-s interjúra), Herman Péter (az X-faktor kreatív producere), Freddie Highmore (Bates Motel - Norman), Osvárt Andrea (A szállító - Carla Valeri)
  • Szerep: David Hornsby (Bones), Duncan Lacroix (Outlander), Michelle Monagham (Open), Caitriona Balfe (Outlander), Julia Goldani Telles (The Affair), Carly Pope (Tomorrow People), Amy Poehler (The Simpsons), John Oliver (Community), William Moseley (The Royals), Erinn Westbrook (Glee), Eliza Coupe (House of Lies), Stockard Channing (The Good Wife), John Benjamin Hickey (The Good Wife), Miriam Shor (The Good Wife), Dreama Walker (The Good Wife), Zach Woods (The Good Wife)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása