Hírek

2013. szeptember 03. - Jasinka Ádám
  • A repülő osztály címmel készít vetélkedőt az M2-re a közszolgálati csatorna. A műveltségi vetélkedőben harmadik és negyedik évfolyamos osztályok mérik össze tudásukat játékos feladatokban. A jelentkező iskolák közül a csatorna kiválasztja a versenybe bekerülő nyolcat, akik mind egy-egy csapatkapitányt kapnak. Az osztályok kapitányai olyan élsportolók, zenészek vagy művészek lesznek, akik saját területükön is értéket képviselnek. A jelentkezésről és egyebekről többet ezen a linken találsz.
  • Az AXN a Teen Wolf - Farkasbőrben és az Elveszett lány második, valamint a Profilozók harmadik évadának új részeit is feltölti az AXN Player-re.
  • A Viasat3 - többek között a Jurassic Park 2. - Az elveszett világnak köszönhetően - a célközönségnél 6.1%-os napi közönségarányt ért el augusztus 31-én. A csatorna olyan adókat előzött meg, mint a közszolgálati egyes, a Cool TV, a TV2 vagy a Film+. A kábelcsatornák versenyét is a Viasat3 nyerte, mivel a teljes lakosságban övék a legnézettebb műsor.
  • A Life Network újdonságokkal készül, s érkezik a képernyőre a Mini páros című romantikus reality, amiben egy kisnövésű házaspár meglepő, de boldog életébe pillanthatunk be. Új évaddal jön az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek, a Sokkoló függőségek és a Rejtélyes Igazságok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása