Hírek - World War III a FOX-on

2013. augusztus 10. - Jasinka Ádám
  • A FOX újabb limitált évados szériát rendelt be, ezúttal a Harmadik Világháborúval a középpontban. A készítők között ott van az X-Men írója David Hayster és a Hatfields & McCoys producere Leslie Greif.
  • A GSB berendelte az American Bible Challenge harmadik évadát.
  • A CBS orvosi dráma sorozatot rendelt be az Elementary producereitől. A Dorothy elnevezésű projekthez a karaktereket és a témát az Óz, a nagy varázsló című műből veszik. Érdekes ötlet, de be is jöhet, mivel igazán jó orvosos sorozat kevés van, egy radikálisabb megoldás, mint egy klasszikus adaptálása más műfajba pedig jól is kisülhet.
  • Az RTL Klub Barátok Közt-maratont tart, amiben az előző évad utolsó öt részét adják le egymás után, augusztus tizennyolcadikán 13:30 és 16:15 között.
  • A közszolgálati csatorna passzolta a harminc éves évfordulóját ünneplő István, a király rockoperát, annak is az Alföldi Róbert féle rendezését, az RTL Klub viszont leadja. "Szerencsére az RTL Klub fantáziát látott benne, így nem a közszolgálati adó, hanem a tízszer nagyobb nézettségű kereskedelmi csatorna (...) műsorában láthatja a közönség." - nyilatkozta Rosta Mária, az előadás-sorozat producere.
  • Pletykák szerint az RTL Klub-on nézettségi sikert hozó Győzike Show a TV2-n folytatódhat. Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea a hírek szerint alá is írták a szerződést, így szerepelni fognak a Mr és Mrs című műsor új évadában, valamint más formában és címmel, de a csatorna újraindítja a szórakoztató álreality-t.
  • A Viasat6 a tizedik évad után a tizenegyediket is műsorra tűzi a Texas királyaiból.
  • RTLII-premier: CSI: Miami helyszínelők: 6x01 08.20.
  • Film Mánia-premier: Büszkeség és balítélet: 1x01 08.24.
  • Szerep: John Ratzenberger (CSI: - Cheers reunion), Adam DeVine (Modern Family), Tobias Menzies (Outlander), Kathy Griffin (Kristie), Christian Camargo (Haven), Lyndon Smith (Parenthood), Molly Sims (Carrie Diaries), Harry Dean Stanton (Getting On), Daniel Ster (Getting On), Hilarie Burton (Hostages), Juliette Lewis (Wayward Pines)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.08.12. 21:14:05

"a tízszer nagyobb nézettségű kereskedelmi csatorna"

Akkor várjuk a 3-4 milliós nézettséget.:)

Flankerr 2013.08.14. 07:09:23

@desmondwallace: Na igen, kissé túloz a kedves producer..:) még ha alapvetően igaza is van.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.08.14. 17:13:04

@Flankerr: Egymilliós nézettséggel (amit kétlek), már nagyon boldogok lennének.
süti beállítások módosítása