Sorozatok HD-ban az AXN Player-en

2013. június 02. - Jasinka Ádám

 Az AXN a sorozatait feltölti webes videómegosztójukra, az AXN Player-re, ahol ingyen, HD minőségben nézhetőek meg. A premier után felkerül többek között a Hannibal és a Telihold részei is.

TELIHOLD 2.JPG

 Az AXN új, saját gyártású szériája, a Hannibal, melyben a kannibál doktor szerepében Mads Mikkelsen, míg a bizarr bűntények megoldásában nyomozó, különleges képességgel megáldott vagy inkább megvert FBI ügynök szerepében Hugh Dancy brillíroz. A gyönyörűen megkomponált képekkel és borzongatóan véres történettel operáló ínyencség legújabb epizódjai a szerdai premiert követően már másnap fogyaszthatók online.

 Tovább folytatódik a Telihold című új spanyol sorozat is, melynek alkotói gárdája a Bárka és az Internátus rajongói számára lehet ismerős. A misztikus történet legújabb epizódja szombatonként látható az AXN műsorán, és már egy nappal a tévés premier után elérhető online!

 Folytatódik a Rejtélyek kalandorai, a Don Matteo és a V.I.P., valamint a Profilozók második évadát újra láthatják a rajongók.

Forrás: AXN Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása