Hírek

2013. május 07. - Jasinka Ádám
  • Julie Bowen (Modern Family - Claire), Dianna Argon (Glee - Quinn), Jodie Foster és James Van Der Beek (Don't Trust The B---- in Apartment 23) csatlakozott egy jótékonysági akcióhoz, aminek keretében idén ők fogják kedvenc gyerekmeséiket felolvasni.
  • A Pretty Little Liars spinoff-jához, a Ravenswood-hoz újabb két szereplő nevét árulták el. A legelső Tyler Blackburn volt, hozzá pedig az L.A. Complex egyik szereplője Brett Dier és a modell Elizabeth Whitson csatlakozik.
  • A BBC TV filmjéhez, a The Worricker Trilogy első részéhez olyan színészeket szerzett meg mint Bill Nighy, Rachel Weisz, Ralph Fiennes, Michael Gambon, ahol Bill Nighy alakítja Johnny Worricker-t. A második filmben, aminek a címe Turks & Caicos szerepelni fog Christopher Walken, Helena Bonham Carter, Winona Ryder, Ewen Bremner, James Naughton, Dylan Baker és Zach Grenier. A harmadik részben, Salting The Battlefield-ben Helena Bonham Carter és Ewen Bremner mellett Saskia Reeves, Kate Burdette és Malcolm Sinclair szerepel majd.
  • A FOX rendőrős reality-je a Cops lekerül a csatornáról és a Spike TV nevű kábelcsatornán láthatják a nézők.
  • Interjú Ruttkay Laurával, aki többet között szinkronizál A mentalistában (Robin Tunney - Teresa Lisbon) és a Hawaii Five-0-ban is (Grace Park - Kono Kalakaua)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása