The Fall - új angol thriller sorozat - ajánló

2013. május 03. - Jasinka Ádám

 Angliából elég sok nyalánkság érkezik, főképp a nyomozós szériákat tekintve, elég csak a Sherlock-ra vagy a Broadchurch-re gondolni. Most azonban egy újabb mini sorozatot készítettek el, amit a BBC Two-n mutatnak be. A sorozat öt részes lesz és a főszereplőt Gillian Anderson (X-akták - Scully) alakítja. A színésznő karakterét hívják segítségül a sorozatban, mivel nem sikerül elkapni a Belfast-ban garázdálkodó sorozatgyilkost.

 A sorozat készítője Allan Cubitt, aki a Murphy törvénye és A szökevény című sorozatban is részt vett íróként. A The Fall-ban ismerős sorozatosok is szerepelnek, mint az Egyszer volt, hol nem volt seriff-jét alakító Jamie Dornan és a The Good Wife-ban szereplő Archie Panjabi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása