Hírek - sorozatos sorozat berendelések

2013. április 27. - Jasinka Ádám
  • A CBS berendelt egy pilot epizódot az izraeli formátumú, The Money Pump-ból. A játék műsor lényege, hogy két versenyzőnek kell nyolc kérdésre válaszolni minél gyorsabban és persze jól, mivel a játéktérben elhelyezett csőben kering a nyeremény. Hogy csavarjanak a dolgokon egy gép irányítja a pénzt, ami folymatosan csökken, így a játékosoknak gyorsan kell válaszolniuk. Ha mindegyik kérdést megoldották, akkor elviszik azt a pénzt, amit "meghagytak". A műsorvezető Kevin Frazier lesz.
  • A The CW csatorna berendelte a Hart of Dixie harmadik, és a Beauty and the Beast második évadát. Valamint berendelte sorozatnak A vámpírnaplók spinoff-ját, a The Originals-t.
  • Az FX csatorna sorozatot szeretne Graham Roumieu Bigfoot című könyvei alapján. Az animációs sorozatot az Amerikai fater egyik írója Matt McKenna írná, közreműködne pedig Seth Rogen és Evan Goldberg is.
  • USA-nézettség csütörtök: A The Big Bang Theory (15,05M, 18-49: 4.5) lett a nap legnézettebb sorozat mind a két korosztályban verve a FOX énekes reality-jét, az American Idol-t (11,40M, 18-49: 2.8). A tehetségkutató a teljes lakosságban a harmadik legnézettebb műsor lett, a célközönségnél pedig két sorozat is tudott olyan demo-t elérni, mint az American Idol. A Two and a Half Men (11,32M, 18-49: 2.8) nézettsége csökkent az Agymenőkhöz képest és A célszemély (13,22M, 18-49: 2.4) is nézettebb volt nála a teljes lakosságban, de a célközönségnél verte a Person of Interest-et. A Grace klinika (8,24M, 18-49: 2.7) jó nézettséget ért el és az utána következő sorozat, a Botrány a célközönségnél nézettebb volt nála. A Glee (5,24M, 18-49: 1.8) hozta a stabil nézettségét. A Scandal (7,90M, 18-49: 2.8) a célközönségnél az Elementary-nél (10,07M, 18-49: 2.0) is nézettebb volt. A Hannibal (2,40M, 18-49: 1.0) nézettsége csökkent.
  • Tori Spelling vígjtáték sorozatot készít az ABC Family-re. A Mystery Girls munkacímű sorozatban két színésznő kamatoztatja bűnügyi sorozatban megszerzett tudását és így oldanak meg bűneseteket.
  • Az NBC berendelte a Revolution második, a Chicago Fire második, a Parenthood ötödik, a Grimm harmadik és a Law & Order: Special Victims Unit tizenötödik évadát.
  • A CBS berendelte a Two and a Half Men tizenegyedik évadát. Így csak a Criminal Minds az, ami nem kapta meg a következő évadra szóló berendelését.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása