Hírek

2013. április 26. - Jasinka Ádám
  • Az ITV elkezdte forgatni a Mr. Selfridge második évadát. Az új évadban feltűnik majd a Prisoners' Wife című dráma sorozat egyik főszereplője Polly Walker és a Garrow's Law egyik szereplője Aidan McArdle.
  • Az MTV berendelt egy pilot-ot, ami a A sikoly filmek televíziós adaptációja lenne.
  • USA-nézettség szerda: Az American Idol (12,46M, 18-49: 3.3) nézettsége a célközönségnél alacsonyabb, mint a The Voice-é és a teljes lakosságban is felemás, mivel az NBC-s énekes reality nézettebb, de csökken. A Survivor: Caramoan (10,31M, 18-49: 2.9) nézettsége növekedett és a célközönségben is megközelítette a FOX reality-jét. Az Arrow (3,10M, 18-49: 1.0) nem hoz olyan jól, mint az első részeivel, de a mostani részre növekedett a nézettség. Az ABC-s How To Live With Your Parents For The Rest Of Your Life (4,81M, 18-49: 1.5) című vígjáték sorozat nézettsége csökkent, viszont a felvezető műsora Modern Család ismétlés volt. A teljes lakosságban viszont nézettebb volt, mint az előtte levő műsor. A kábeles műsorok között a Duck Dynasty (9,63M, 18-49: 4.3) lett a legnézettebb, mind a két korosztályban, a célközönségnél viszont a nap legnézettebb műsora lett.
  • Többet tévézünk, mint tavaly. A Nielsen Közönségmérés szerint naponta átlagosan több, mint öt órát töltünk televízió nézésével.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása