Hírek

2013. április 19. - Jasinka Ádám
  • A Showtime csatorna bejelentette, hogy Dexter című sorozatának nyolcadik évada sorozatzáró szezon lesz.
  • Az RTL Klub nem csak a nézettségi versenyben, de az online látogatottságban is piacvezető. Az év harmadik hónapjában közel kétszázezer egyedi látogatója volt az RTL Klub online felületeinek, akik több, mint 1M-ós oldalletöltést generáltak.
  • Az M1 új műsora a Legenda, egy hetente jelentkező show műsor lesz, amiben egy-egy legendás zenész életútját mutatják be, dalait pedig fiatal énekesek, zenészek álmodják újra.
  • USA-nézettség szerda: Nem sok érdekesség történik az amerikai televíziós nézettségnél, mivel a legtöbb sorozatból ismétlések kerülnek képernyőre. Az American Idol (12,71M, 18-49: 3.4) nézettsége a teljes lakosságban a legjobb volt aznap, viszont a célközönségnél csak a második tudott lenni. A Survivor (9,99M, 18-49: 2.7) nézettsége javult és majdnem 10M-ós nézettségével a nap második legnézettebb műsora lett a teljes lakosságban. A Suburgatory (5,33M, 18-49: 1.5) dupla évadzáróval volt képernyőn és a második évad fináléja (5,45M, 18-49: 1.7) jó nézettséget ért el. A Modern Family-ből (6,43M, 18-49: 2.0) ismétlést adta és emiatt is, de kevesebb néző kapcsolt a csatorna új sorozatára, de a célközönségben a nézettség tartotta a felvezető műsorét, a How To Live With Your Parents-re (6,06M, 18-49: 2.0). A kábeles műsorok közül a Duck Synasty (8,595M, 18-49: 3.9) a nap harmadik legnézettebb műsora lett a teljes lakosságnál, a célközönségnél viszont az első.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása