Népszerűbb az M2, mint a TV2

2013. április 13. - Jasinka Ádám

 A múlt héten érte el legjobb nézettségi eredményét az átpozícionált csatorna, amely gyerekműsorokat ad nem kis sikerrel. A 14. héten ugyanis a legnézettebb gyerekcsatorna volt reggel és második legnézettebb gyerekcsatorna nap közben az M2 a 4-12-es korcsoportban. Olyan csatornákat előzött meg ebben a korosztályban, mint a Disney Channel, a Nickelodeon, a TV2 és a Cartoon Network.

 Az M2 legnépszerűbb sorozatai a Dr. Bubó, a Patrick, a postás, a Benjamin, az elefánt, melyeket ötvenezer feletti gyereknéző követte kedden és a délelőtti Blinky Bill-t pedig a 4-7-es korcsoport közel kétharmada nézte. A csatorna legnézettebb sorozata a Niels Holgersson csodálatos utazásai a vadludakkal a 4-12-es korosztályban 56 ezres nézettséget és 15,7%-os közönségarányt ért el kedden, ami a sorozat eddigi legjobb nézettségét jelenti. A pénteki részt a gyerekeken felül 160 ezer felnőtt is megnézte.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása