Hírek

2013. április 12. - Jasinka Ádám
  • Az itthon Egyről a kettőre (Step by Step) címmel ismert vígjáték sorozatból elképzelhető, hogy a nagy nosztalgia láz (Verona Mars-film) miatt, de készítenek egy filmet, vagy két részt, amiben a régi szereplők újra összejönnek. Patrick Duffy, mindenki Bobby Ewing-ja, aki a főszerepet játszotta a sorozatban örülne neki.
  • Az FX csatornán képernyőre kerülő új szitkom, a Legit készítői beszélnek arról, mik a terveik a második évadra. Az interjúban beszélnek többek között a sorozatról is és hogy mi miért lett olyan, amilyen. A tervek közül pedig az egyik az, hogy szeretnék, ha az egykori Cheers-szereplő John Ratzenberger is játszana a sorozatban.
  • A History Channel a tegnapi Houdini mini sorozat mellé berendelt még egy történelmi sorozatot, ami az Amerikai Függetlenségi Háborúról szólna, a címe pedig Sons of Liberty lenne.
  • USA-nézettség szerda: Az American Idol (12,23M, 3.2) nézettsége a teljes lakosságban nagyjából annyian nézik, mint a The Voice-t, viszont a célközönségnél népszerűbb az NBC reality-je. A CBS reality műsora, a Survivor: Caramoan (9,38M, 18-49: 2.6) nézettsége stabil. A Modern Family (10,38M, 18-49: 3.8) lett a legnézettebb vígjáték sorozat, és a célközönségnél az American Idol-t is megelőzte, azonban a teljes lakosságnál nem tudott nézettebb lenni, mint a Criminal Minds (11,47M, 18-49: 3.0). A How To Live With Your Parents (7,33M, 18-49: 2.5) nézettsége csökkent, de a jó felvezetés miatt jó a nézettsége. A CSI: (11,11M, 18-49: 2.4) nézettsége növekedett és újra 10M-ós nézőszám fölött hozott. Az NBC a Hannibal (3,14M, 18-49: 1.0) első részét ismételte és nem hozott sokkal rosszabb nézettséget, mint a premier. A kábeles műsorok közül a Duck Dynasty (7,82M, 18-49: 3.6) a célközönségnél a nap második legnézettebb műsora lett.
  • Nézettségi adat az RTL Klub és a TV2 reggeli műsorairól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása