Hírek

2013. március 29. - Jasinka Ádám
  • Az FX csatorna berendelte a Justified 5., a The League 6., a Legit 2. és az It's Always Sunny in Philadelphia 10. évadát. A csatorna emellett elárulta, hogy az új csatornájára, az FXX nevű szitkom csatornára várhatóan mely vígjátékok kerülnek (a saját gyártású szitkomok közül kerülnek át sorozatok). A csatorna új sorozatterveit is bemutatta, így képernyőre kerülhet, ha berendelik a Coen testvérek Fargo-ja, Howard Gordon (a 24 és a Homeland producere) Tyrant-ja és Guillermo del Torro The Strain-je.
  • Magyar premier: M1: Hölgyek öröme (The Paradise) 04.09.
  • USA-nézettség szerda: Az American Idol (12,33M, 18-49: 3.2) a teljes lakosságban a nap legnézettebb műsora lett, de a nézettsége kevesebb, mint az előző évadoké. A CBS túlélős reality-je, a Survivor: Caramoan (9,43M, 18-49: 2.5) jó nézettséget ért el, a teljes lakosságban a nap második legnézettebb műsora lett. Az Arrow (2,65M, 18-49: 0.9), Magyarországon A zöld íjász címmel bemutatott sorozat nézetsége csökkent és a célközönségben a Supernatural (2,23M, 18-49: 1.0) nézettebb volt. A Modern Family (9,09M, 18-49: 3.2) új része a teljes lakosságban a harmadik helyre volt elég, a célközönségben viszont ugyanolyan nézettséget ért el, mint az American Idol. A célközönségnél a napl legnézettebb műsora az egyik kábelcsatornán adott Duck Dynasty (8,50M, 18-49: 3.7) lett, aminek a nézettsége a teljes lakosságban a nap negyedik legjobbja. A szintén kábelcsatornán képernyőre kerülő Psych (2,93M, 18-49: 0.9) (Dilis detektívek) nézettsége nőtt az előző részhez képest.
  • A TV2 férfiakra pozicionált kábelcsatornájának a csatornahangja Somogyi Zoltán után Galambos Péter Lett. A Pro4 új csatornahangjára azért van szükség, mivel Somogyi Zoltán az RTL Klub-on vezeti Teszári Nórával a reggeli műsort. Galambos Péter a Jóbarátokban szereplő David Schwimmer (dr. Ross Geller) magyar hangjaként is ismerős lehet.
  • Magyar premier: Universal Channel: Észlelés (Perception) 05.05.
  • Az ABC úgy döntött, hogy készíttett egy spin-off-ot a Once Upon a Time-hoz és megkérte a sorozat készítőit, hogy forgassanak le egy rövid ízelítőt, miként képzelik el az Alice in Wonderland ihlette új sorozatot. A sorozat címe Once: Wonderland és Alice szerepére Sophie Lowe-ot választották. A szereplőválogatáson kiválasztották még Peter Gadiot-t (Cyrus) és Michael Socha-t (Szív király).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása