Ezek a műsorok lesznek az ABC-n

2013. március 23. - Jasinka Ádám

 A TNT csatorna és az ABC is bejelentette milyen műsorokkal készül a nyári televíziós szezonra. A csatorna új sorozatokat, reality-ket és egy új nyomozós műsort is képernyőre tesz.

 A szórakoztató műsorok közül a Wipeout és a Celebrity Wife Swap nevű feleség cserélős műsorok új évadai kerülnek képernyőre. A reality műsorok közül a The Bachelorette, ami a Dancing with the Stars fináléjának azon része után kezdi az új évadot, amikor a versenyzők táncolnak és az Extreme Makeover: Weight Loss Edition új részekkel jelenetkezik. A hírműsort, a What Would You Do?-t is adja az ABC.

 Az új műsorok közül az ABC adja, a Kanadában már képernyőn levő krimi sorozatot, a Motive-ot, aminek az első részét a Dancing with the Stars fináléjának eredményhirdetése után adják. A saját gyártású új sorozatok közül a Mistresses, ami egy brit sorozat alapján készült és egy, a CSI: egyik alkotójának, Anthony E. Zuiker-nek a nyomozós reality-je, a Whodunnit? is képernyőre kerül. A Rookie Blue című rendőr drámát, szintén kanadai sorozatot az ABC is adja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.03.23. 11:50:11

a Wipeout-ról írtam életem második sorozatos posztját..:)
Ajánlom mindenkinek, mert rendkívül szórakoztató, és a két műsorvezető szövegelése sokat hozzátesz az élményhez.

Jasinka Ádám 2013.03.23. 13:06:59

@Flankerr: A Viasat3-on láttam és nekem is az egyik kedvenc ilyen jellegű műsorom. A két John tényleg kell hozzá, hogy jó legyen a műsor. A legjobb, mikor rajzolnak a képernyőre.
süti beállítások módosítása