Ezek a műsorok lesznek a TNT-n

2013. március 22. - Jasinka Ádám

 Az Amerikai Egyesült Államokban a televíziós csatornák szezononként más műsorokkal jelentkeznek, ahogyan a magyar televíziós adók is. A nyár általában Magyarországon az ismétlések időszaka és a legtöbb sorozatból vagy ismétlést láthatnak a nézők vagy a váltó sorozatuk új részeit. Az amerikai csatornák azonban nem csak a főszezonban, hanem nyáron is új sorozatokat, műsorokat adnak, sőt vannak kimondottan erre az időszakra szánt sorozatok. A TNT csatorna pedig reality-ket, új sorozatot és régi sorozatok új részeit adja.

 A reality-k között lesz egy Dwayne "The Rock" Johnson vezette verseny, a The Hero, ahol kilenc ember méretetti meg magát. A másik reality egy epizodikus műsor, a 72 Hours, ahol három csapatot tesznek ki valahol a vadonban egy üveg vízzel és GPS-szel, hogy megtalálják a pénzzel teli táskát.

 A régi sorozatok közül új résszel jelentkezik a Falling Skies (3. évad), a Major Crimes (2. évad), a Rizzoli & Isles (4. évad), a Perception (2. évad) és a Franklin és Bash (3. évad). Új sorozatok közül a King & Maxwell az író David Baldacci két karakteréről Sean King és Michelle Maxwell párosáról szóló krimi, amiben a főszerepet az a Jon Tenney játsza, aki a szintén TNT-s sorozatban, a The Closerben is játszott. A női főszerepet Rebecca Romjin alakítja. A másik új sorozat a Cold Justice, ami két igazi, női helyszínelőről szól, akik beleássák magukat a kisváros bűnügyi aktáiba. A főszerepben Kelly Siegler és Yolanda McClary.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása