Steven Seagal sorozata az RTL Klub-on

2013. február 18. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub új sorozatokat és sorozatai új évadait adja tavasszal, s így kerül képernyőre többek között J.J. Abrams sorozatának A rejtélynek harmadik évada, Kevin Bacon sorozatgyilkosos sorozata a The Following vagy az Osvárt Andreával készült Transporter: The series.

igazsagosztok.jpg

 A TV2 és az RTL Klub sem ad sorozatokat a csütörtöki főműsoridejében, és a filmek, amiket képernyőre tesznek közel sem érnek el jó nézettséget, ezért az RTL Klub megcsinálja azt, amit már sorozatszempontból kellett volna, azaz a hétköznapi főműsoridőkben csak sorozatokat adnak.

 Csütörtökön egy új szériát és egy új évadot ad a csatorna. Képernyőre kerül Steven Seagal nyomozós sorozata, az Igazságosztók, aminek kettő tizenhárom részes évada van. Az új sorozatnap második sorozata A rejtély című misztikus thrillersorozat lesz, aminek harmadik évada kerül képernyőre az RTL Klub-on. A Totál szívást pedig nem egy film, hanem két sorozat után adja a csatorna.

 A rejtély csütörtöki főműsoridőbe kerülése azt jelenti, hogy a Dr. Csont más sorozattal lesz párban, így esélyes, hogy A főnök nem kerül le a képernyőről.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása