Megbukott a TV2 új sorozata?

2013. február 13. - Jasinka Ádám

 A TV2 három saját gyártású sorozata közül kettőben amatőr szereplők színészkednek. A Családi Titkok átlagosan 1M-ós nézettséget hoz, a Bűnök és szerelmek, ami a csatorna új szappanoperája az első részekben közel 1M-ós nézettség után átlagosan nyolcszázezres nézőszámot ér el.

 A csatorna a műsorstruktúráján is változtat, hiszen leveszi a képernyőről a sorozatot és a helyére, a Rákóczi Feri vezett A 40 milliós játszma kerül. A vetélkedő a sorozattal szemben egy órás adásidejű, ezért változások lesznek a TV2 műsorainál.

 A Bűnök és szerelmek forgatását a csatorna folytatja, és amíg A 40 milliós játszmát adják készülnek az új részek. A sorozat úgy jár mint az m1-en adott Marslakók, ami szintén szappanopera volt, és pihentetés miatt került le a képernyőről, majd nem kértek új részeket a sorozatból.

A kép a TV2 honlapjáról származik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása