Az RTL Klub HD és Kevin Bacon sorozatgyilkosos műsora

2013. január 28. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub új, országos premier sorozatokat, saját gyártású műsort és filmeket ad új műsorstruktúrájában. A sorozatokat, saját gyártású sorozatokat és műsorokat HD minőségben és vagy javított SD minőségben (natív-HD) sugározza az RTL Klub.

rtlklubhd.jpg

 Országos premierként láthatják a nézők az RTL Klub-on A zöld íjász (Arrow) című sorozatot. Osvárt Andrea főszereplésével a Szállító filmek sorozatát, a Transporter-t, Jean Reno főszereplésével készült Jo című nyomozós sorozatot, Kevin Williamson (Sikoly, Vámpírnaplók) és Kevin Bacon sorozatát, a The Following-ot és a Dr. Csont új évadát.

ejjel-nappalbudapest.JPG

 Saját gyártású műsorként indul a német Berling - Tag und Nacht magyar változata, az Éjjel-nappal Budapest. A konstruált reality műfajába tartozik a sorozat, azaz megírt történetről van szó, amelyben amatőr szereplők játszanak. A sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében, amely 8 fiatalnak ad otthont, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest! 02.11.

 Az RTL Klub filmeket is ad, ilyen a James Cameron rendezte Avatar, a Merly Streep főszereplésével készült Az ördög Pradát visel, Nicole Kidman és Hugh Jackman főszereplésével az Ausztrália. A Fantasztikus négyes és az Ezüst Utazó és a Guy Ritchie rendezte Robert Downey Jr.-os Sherlock Holmes film első része, A kutyakomédia, a Kéjjel-nappal, az Alvin és a mókusok második része, a Gagyi mami - Mint két tojás és az Amikor megállt a Föld.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása