Hírek

2013. január 06. - Jasinka Ádám
  • D. Tóth Kriszta felmondott az m1-nél, így vége a DTK Show-nak is. Szerintem a DTK Show mehetne az RTL Klub-ra. Azért is, mert D. Tóth András ott dolgozik, és mert az RTL Klub-on az Esti Showder után nincs ilyen műsor.
  • Anna Faris, a Horrorra akadva filmek Cindy-je lesz Chuck Lorre (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) új pilotjának, a Mom-nak a főszerpelője. A CBS csatorna még nem rendelte be a sorozatot.
  • Az HBO Julia Roberts és Mark Ruffalo főszerepelésével filmet készít. A rendező Ryan Murphy (Glee) lesz és olyan színészek is játszanak a filmben, mint Jim Parsons (The Big Bang Theory), Matt Bomer (White Collar) és Alec Baldwin.
  • A The Big Bang Theory hatodik évadának tizenkettedik része sorozatrekord nézettséget hozott. 19,25M-an nézték a műsort a CBS csatornán. A The Big Bang Theory-t követő műsorok Two and a Half Men 15,41M-ós, a Person of Interest 16,23M-ós és az Elementary 11,44M-ós nézettséget ért el.
  • Az Euróvíziós Dalverseny magyarországi válogatója hat fordulós lesz. Három elődöntő lesz, amiben elődöntőnként tíz dalt hallhatnak a nézők. A középdöntőben, az elődöntőből továbbjutott dalok versenyeznek amiből nyolc jut a döntőbe. A nyolc dalból a zsűri választ ki négyet, amiből a közönség választja ki, ki képviseli Magyarországot Malmöben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása