Műsorváltozás - Képernyőn a Dr. Csont testvérsorozata

2012. december 07. - Jasinka Ádám

 Nem csak az RTL Klub, de a TV2 is változtat a hétfői főműsoridején. A TV2 volt az első magyar csatonra, amely idei újonc sorozatot vetített, de két rész után lekerül a képernyőről. A Law & Order: Los Angeles pedig három rész után kerül le a képernyőről. Az RTL Klub pedig a le nem adott Dr. Csont epizóddal vezeti fel a The Finder premierjét.

 Az RTL Klub most vetíti a Dr. Csont hetedik évadát, amely televíziós premier Magyarországon. A hatodik évad tizenkilencedik részét azonban nem tette képernyőre, mivel a The Finder című sorozatot később szerették volna képernyőre tenni. A hetedik évad szünetre megy és a le nem adott hatodik évados rész kerül képernyőre, majd az utána levő idősávba a The Finder első része. A Dr. Csont szünetel és a The Finder, amely egy évadot kapott a Fox csatornától, veszi át az idősávot.

 A TV2 pedig az országos premier után kicseréli a Chicago Fire című sorozatot az NCIS ismétléseire. A Law & Order: Los Angeles helyére is ismétlés kerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása