Fábry - kezdett a második évad

2012. augusztus 17. - Jasinka Ádám

 Miután az RTL Klub tavaly ősszel nem indította el költségcsökkentés miatt az Esti Showder-t Fábry Sándor visszatért ahhoz a csatornához, ahol régen elkezdte. Az új évad nagyon szép számokkal kezdett ősszel, de utána beállt egy stabil háromszázezres nézőszámra, ami nagyjából ugyanennyi nézővesztést jelent a kezdéshez képest.

 Az új évad kezdéséről még nincs adatom, de a százalékokat már közzé tette az [origo], ám ezek a számok nem annyira érthetőek számomra, mivel nem tudom, hogy a megadott értékek AMR vagy SHR százalékok. A cikk azonban említi, hogy nem volt akkora durranás a célközönségnél az Olimpia alatt beharangozott Fábry.

 A második évad tehát elindult, s furcsak érzéseket hagyott bennem. Nekem kedvencem volt a bulváros Esti Showder. Jól szórakoztam rajta, s nem zavart, hogy celebek vannak a meghívott vendégek között. Persze mindenkinek különböző elképzelése van a szórakozásról. Nekem ez egyfajta humorforrásnak jó volt. A Fábry azonban megkomolyodott és kicsit átalakított változata az Esti Showder-nek. Melyik a jobb? Nem könnyű válaszolni, lehet hogy én igénylek egy kicsit jobb és sablonmentesebb poénokat, vagy szimplán megfáradt ez a műsor. Az új évad első részének voltak unalmas, erőltetett, kínos és vicces részei.

fabry2.png

 A műsor előtti reklám is arról árulkodott, hogy lesznek olimpikonok a műsorban. Mondhatni az Olimpiát szerették volna meglovagolni a nézőszám emelésre. A rész a szokásos humorbonbonokkal kezdődött, persze az alapozás, Szőke-Badár és a felvezető monológ után, amik nagy része nem annyira jött be, nem is igazán emlékszem rájuk. Jó volt, megmosolyogtatók voltak, de az Olimpiáról szóltak, ami persze nem rossz.

  • Meg volt lepődve, mint a Fidesz '98-ban

 A Dizájn center is az Olimpia jegyében zajlott. Egy nagyjából tízezer darabos Olimpiával kapcsolatos gyűjteményt mutattak be, amiben különlegességek és igazi értékességek is helyet kaptak, mint például Papp László boxkesztyűje, belépőkártyák valamint Növényi Norbert birkózó meze. A Dizájn center jó volt, és érdekes témát is választottak, mármint az Olimpiával kapcsolatos különféle tárgyakat gyűjtő házaspárt.

fabry.png

  • Úgy szálltam le a lóról, hogy nem tudott róla.

 Ez után egy lovas íjász Kassai Lajos érzekett vendégnek, aki két humoros történettel szórakoztatott. A beszélgetésbe egy kis technikai baki is úszott, de megoldották. Néha azonban Fábry Sándor egy-két megnyílvánulása számomra kínos volt, nem tudtam odanézni. A következő vendég György Ádám zongorista volt, aki a Futball Európa Bajnokság nyitóünnepségén lépett fel. A záró vendégek pedig az Olimpiai bajnok Szilágyi Áron és Berki Krisztián voltak.

  • Nem tudom, hogy a fizikai edzés mit jelent a számodra.
  • Az, hogy bekötöm a cipőmet.

 Összességében nem volt egy rossz rész. Volt egy olyan elvárás bennem, hogy nevessek, ami nem igazán jött össze. Lehet, hogy az én hibám. Mondjuk a komolyabb vendégek és a beszélgetős részek nem mindig jönnek be  többek között azért is, mert nem celebesedik el a vendégkör, és vannak azért sztorizgatások is, a fiatalabb korosztály számára kissé idegen, vagy már nem ismert dolgokról.

Értékelés: Jó volt. Nézhető és szerethető. Érzem, hogy nem nekem készül ez a műsor, mivel unatkoztam is kicsit rajta. Nem hiszem azt, hogy a következő részre visszatérek, de ki tudja. A DTK egy kicsit bulvárosabb, az jobban megfogott, lazább és viccesebb műsor. Kellemes szórakozás volt az eltöltött idő, de csak ismétlésről tudtam megnézni, mivel a Dennis a komisz vége és egy-két más műsor jobban lekötött. Ennek tudatában adok rá pontot. Megint ez a megúszós pontszám. De ha nem volt se rossz, se nagyon jó, nem tudok más adni.

6/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása