A kód - hamarosan az RTL Klub-on

2012. augusztus 16. - Jasinka Ádám

 A kód lesz a címe az RTL Klub új vetélkedőjének olvsható az [origo]-n. A műsorvezető Sebestyén Balázs lesz. A műsor ősz második felén kerül képernyőre, hiszen az első felében az Egy perc és nyersz lesz az RTL Klub vetélkedője.

 A kód kvízműsor lesz, de mivel nem csak szimpla kvízkérdések lesznek benne, hanem nagy társasjáték érzete lesz ezért inkább game show. A díszletről annyi derül ki, hogy piramisszerű lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.10.26. 00:27:11

Üdv!
Szeretnék hozzászólni a műsorhoz.Én a legjobb haverommal jelentkeztünk a műsorba mint játékosok,még szeptemberbe,másnap már telefonált is a hölgy hgy beregisztrált minket a próbajátékra,a próbajáték időpontjáról majd hamarosan értesítűnk-ez volt a válasz.Már jövőhéten novembert írunk,s a kvízműsor már nov 5ödikén adásba lesz.Azóta próbajátékra NEM hívtak még be!!HOGY VAN EZ??PEDIG NAGYON SZERETTÜNK VOLNA BEKERÜLNI!NAGYON SZEGÉNYEK VAGYUNK,AZ ÉN ÉS A HAVEROM ANYAGI HELYZETE NAGYON ROSSZ.MINDKETTEN AZÉRT JELENTKEZTÜNK,MERT SZERETTÜNK VOLNA HA BEJUTUNK,A SZÜLEINKEN SEGÍTENI,MEG PERSZE SAJÁT MAGUNKNAK IS EGY KIS PÉNZT NYERNI.A TÉNYLEG VALÓBAN NEHÉZ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZT ÉLŐ EMBEREKNEK MIÉRT ILYEN NEHÉZ BEJUTNI EGY ILYEN MŰSORBA,AKIKNEK MEG NEM KELL AGGÓDNI AZON HGY LESZ E VAGY MARAD E HÓ VÉGÉN PÉNZÜK,AZOK CSETTINTÉSRE KÖNNYEDÉN BEJUTNAK.S SZERINTEM JOGOS A KÉRDÉS!S HOZZÁTESZEM MI NEM IS KÉSŐN REGISZTRÁLTUNK A JÁTÉKRA.S HA BE VAGYUNK REGISZTRÁLVA A PRÓBAJÁTÉKRA,AKKOR KÖZEL 2 HÓNAP ALATT MIÉRT NEM HÍVTAK MINKET BE JÁTSZANI?!
süti beállítások módosítása