Barátok Közt - szokatlan 14. évad promó

2012. augusztus 01. - Jasinka Ádám

 Egy hónapja, vagy lehet régebben volt, mikor a Fókuszban, vagy a Fókusz Pluszban volt egy Barátok Közt szezonzáró riport a készítőkkel, szereplőkkel. Ott egy interjúban az egyik szerkesztő, aki korábban játszott a sorozatban és felesége az egyik vissza térő szereplő Deutsch Anita. Szóval Kinizsi Ottóról van szó, ő az egyik szereksztő, készítő. Ő nyilatkozta, hogy tele lesz újdonságokkal a Barátok Közt, muszáj újítani, hiszen a nézettség is igazolja, kissé megfáradt a tizenharmadik szezont járó sorozat. Azt, hogy mik lesznek ezek az újdonságok nem árulta el, de látva a Jóban Rosszbant, ahogy szappanoperából akciósorozattá avanzsált nem lepődnék meg egy hasonló húzáson, vagy akár több humor belekerülésén. Semmin. Frissítés mindenképpen lesz, és augusztus 21-én vissza is tér a képernyőre a Barátok Közt, vélhetőleg az X-faktor is ekkor indul, azaz őszre vált az RTL Klub.

 Most pedig a promó, amit komolynak szántak, vagy sem, én nevettem rajta. Miklós forgótányéros megfordulása is viccesre sikerült.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása