Charlie Sheen beszól a Két pasi meg egy kicsinek

2012. július 16. - Jasinka Ádám

 Valahogy még mindig van egy kis ellenérzés a kedves Charlie Sheen-ben a Két pasi meg egy kicsi készítői felé, nem véletlen, hogy viharosan váltak el egymástól. Az új sorozatának első részében, az első pár másodperc már fricska volt előző munkaadójának, és nem gondoltam, hogy még egyszer "szóvá teszik" a Két pasi meg egy kicsit. Tévedtem.

 Azonban most nem annyira nyílvánvalóan szólt be nekik, vagyis de, nyílvánvaló egy részről, már aki nézte és szerette (szereti) Charlie előző sorozatát az egyből felismeri bármely részletét. Na ezt használták ki. Charlie az Anger Management negyedik részében egyik páciense (Patrick) munkahelyére megy el az ominózus Charlie Harperes ingben. Rövid beszélgetés után ez hangzik:

  • Veszek egy inget. Mit szólsz ehhez? Amúgy is le kell álnom ezek viselésével. Nem szellőznek. Bűzlenek. Szerintem egyszerűen csak eldobom.

angermanagement.png

 Ez egy jó kis oltás volt. Nekem tetszett, nem rágta a szánkba, egyszerűen, aki nézte a vele készült Két pasi meg egy kicsit, az tudta, miről van szó ebben a pár másodpercben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása