Szép számokkal búcsúzott A gyanú árnyékában

2012. június 05. - Jasinka Ádám

 A múlt héten pénteken ért véget A gyanú árnyékában első évada az RTL Klub-on. A sorozatról korábban itt már értekeztem, s hangot adtam véleményemnek. Most azonban csak a nézettség a fontos.

 Elég szép számokat hozott a sorozat, sőt, első hetében közönségarányt tekintve verte a Híradót, Fókuszt és a Barátok Köztöt is. Azonban, ahogy haladtunk előre az időben úgy fogytak el a nézők, persze teljes lakosságban. A fiatalok (18-49) vissza-vissza tértek a műsorhoz.

agya.PNG

 Ahogy látszik, sokkal nagyobb volt az ingadozás a telje lakosság körében, mint a fiataloknál. Utóbbiak stabilan a képernyő előtt maradtak a műsort nézve. A tizennégy részes széria (akárcsak a LÖiM) 1 377 390-ás maximumot és 1 009 842-es minimumot produkált, és 1 167 967-es átlagot hozott a teljes lakosságnál. A fiatalok körében 453 347-es maximum és 292 431-es minimum, és 371 160-ás átlag az érték. Közönségarányt nézve átlagosan az éppen televíziót nézők 30%, illetve 29%-as idekapcsolt a műsorra, ami szép eredmény.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása