DiNozzo sorozatot vált egy rész erejéig

2012. május 30. - Jasinka Ádám

 Az NCIS-ben a kezdetek óta szereplő Michael Weatherly (ő alakítja Anthony DiNozzo-t) egy új sorozat első részében fog szerepelni. Az NCIS a CBS-en van, a Major Crimes pedig a TNT-n lesz műsoron.

 Az új széria a TNT-s sikersorozat a The Closer (itthon A főnök) spin-offja. Ez a kifejezést nem magyaráznám, nagyjából annyit tesz, mint a CSI: Las Vages és a CSI: Miami kapcsolata. Ennyir erről. A The Closer 7 évadot élt meg (vagyis most nyáron lesz vége (augusztus 13-án)) az USÁ-ban. A főszezonon kívüli, nyári sorozat a The Closer. A sorozatnak azért lesz vége, mert a főszereplőnő Kyra Sedgwick (aki egyben porducer is), úgy döntött, nem folytatja tovább a szériát. Viszont a csatorna a jó nézettség miatt folytatni szeretné, és ezért készítették el a Major Crimes-t. A készítők, írók és a színészi gárda is azonos, a főszereplőnőt kivéve. Kyra Sedgwick távozásával új embert kellett találni, aki Mary MacDonnell lett. Őt a The Closer 7. évadának utolsó 10 részére már behozták, hogy felőkészítség az új sorozatra a nézőket.

 E mellé azonban mindent megtesznek a készítők. A nyári The Closer végével erős felvezetést kap a Major Crimes, ami a 2012/13-as szezonban kerül leadásra, augusztus 13-án. Ezen felül az NCIS törzsgyökeres tagját is sikerült megszerezni az első epizódra. Michael Weatherly egy kézmodellt fog alakítani, aki hasbeszélő, nem mellesleg szélhámos is.

 Szóval idén elbúcsúzunk amerikában a The Closer-től, itthon azonban még nem került képernyőre az 5. évad végétől az elkészült részek. Reménykedjünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása