Nosztalgia - 2. rész (Katalin bírónő)

2012. május 15. - Jasinka Ádám

 Gondolom sokan emlékeznek a TV2-n 2003 és 2004 között futó délutáni saját gyártású jogi sorozatára, a Katalin bírónőre. A bírónőt a valóban ügyvéd Soltészné dr. Nagy Katalin alakította. A műsorban rendesen végrehajtották a peres ügyletek bonyolítási menetét, és minden adás végén Katalin bírónő ítéletet hozott.

 A TV2 a gyenge nézettség miatt hozta azt a döntést, hogy a Mónika Show ellen verséget szenvedő műsort leveszi a képernyőről és szappanoperát indít helyette. Ilyen hosszú távlatból, és mondhatni rendszeres nézőként a TV2 számára az akkori szokásokhoz képest ez a műsor tényleg egy merész húzás volt. Azonban mára csak nosztalgia maradt, s a részei nagyon nehezen fellehetők, sőt interneten én nem találtam meg őket.

 Azonban a főcímre ráakadtam, ez nem volt nehéz, viszont nem a legjobb minőségű, de megidézi a mára 8 éves széria hangulatát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása