Nézettség 2011. 49. hét

2011. december 16. - Jasinka Ádám

Érdekes hét volt a múlt hét. Fináléhoz közeledett az X-faktor, téli szünetre ment a Barátok Közt, szintén fináléhoz közeledik az ÖsszeEsküvők is.

Ezen a héten viszont sokkal nagyobb volt a nézettségbeli visszaesés, mint eddig bármikor. Voltak persze kimagasló eredménye; jól hozott a VV5-nek a boxgála, a Barátok Közt ismét produkált egy erőset, de csak egy nap, várakozásaim ellenére nem lett kiugró nézettsége, a szünet előtt.

A hét legnézettebb sorozata az NCIS lett. A többi TV2-ős műsor azért nem "él", mert az ÖsszeEsküvők olyannyira lehúzza a következő műsorokat, hogy az valami hihetetlen. Ehhez a TV2 keddre betette a Bajnokok Ligáját (ami ugye szerződéses) és sikerült a leggyengébb napot produkálnia a héten (megkockáztatom az évben).

Az MTV-s Híradó egyre feljebb kerül a listán, már 15-16. helyen toporzékol. Ellenban a Magyarország, szeretlek! (ami szerintem a múlt héten kivételesen jó volt) gyengélkedik, a DTK erősödött picit, a Maradj, talpon! pedig stabilan 700 ezer alatt van, de még nem törte át.

Az RTL Klub X-faktoros sikere ezen a héten (50.) véget ér, két napos X-faktor adással, melyből a vasárnapi, mikor eldől ki a győztes, 12:30-tól képernyőn lesz. Nem a döntő, az 19:00-kor kezdődik. De az X-faktor nap 12:30-tól "látástól Mikulásig - Hofi G." lesz. Jövő héttől kérdéses ki szerzi meg a legnézettebb műsor címét, talán a VV, talán a Tények. De érdekes lesz az is, hogy ezen a héten (50.) hogyan muzsikál a Barátok Közt helyén futó ismétléses, már 16:9-ben leadott (NCIS után másik friss kedvencem) a remek színvilágú (kosztümös nyomozós dráma - szerintem) Castle.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása