Átvágó - Nem lesz milliomos

2011. november 23. - Jasinka Ádám

 Annak ellenére, hogy szinte egybeforrt Vágó István neve a Legyen Ön is Milliomossal, nem ő lesz a házigazdája az harmadjára felélesztett vetélkedőnek. Vagó István a Story4-en kap saját vetélkedőt, melynek ő lesz a szerkesztője és műsorvezetője is. A műsorról annyit árultak el, hogy a címe Átvágó lesz, de hogy milyen időközönként és mikor kerül műsorra azt még nem tudni, de már folynak az előkészületek.

A Story4-nek ez lesz a második vetélkedője idén, hiszen a feltámasztott Szerencsekerék mellé beszerzik a kvízmestert egy saját gyártású műsorral, mely elmondásuk szerint "klasszikus értelemben vett műveltségi vetélkedő lesz, de modern megoldásokkal és nagy nyereményekkel."

Így nem sok potenciális műsorvezető lehetőség maradt az RTL Klub tarsolyában. A Legyen Ön is Milliomos rtl-es honlapján a szavazást Sebestyén Balázs vezeti, de komolyan mondva, belőle pont elég ennyi a képernyőn, ő inkább humoros, viccesebb figura, ehhez a műsorhoz, pedig érettebb, "bölcsebb" műsorvezető kell, aki eddig csak Vágó István tudott lenni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása