Meglepő! Az RTL Klub befejezi az egyik saját gyártású sorozatát

2017. december 29. - Jasinka Ádám

Az elmúlt években egyre jellemzőbbé vált az a trend, hogy a két, országosan fogható kereskedelmi adó műsorát már nem a premier, külföldi sorozatok határozzák meg, hanem a legkülönfélébb - naponta vagy hetente csak egyszer jelentkező - hazai gyártásban készült produkciók. A tévénézők pedig fogékonyak a hazaira, ezt mutatták a vetélkedők, és év elején A mi kis falunk oltárian magas nézőszáma is.

Ezért is meglepő hír, hogy az RTL Klub befejezi egyik népszerű saját gyártású sorozatát. Ráadásul azt, amely 2015-ben új lendületet adott a hazai sorozatgyártásnak és aminek köszönhetően mára a kereskedelmi csatornákon is megvetették a lábukat. A Válótársak harmadik évada január 4-én, csütörtökön 21.10-kor indul és ma kiderült, hogy ez lesz a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás főszereplésével készült utolsó felvonás.

valotarsak_kasza_hir.jpgJelenet a Válótársak egy korábbi részéből (fotó: RTL Klub)

"Már a Válótársak második évadának végén eldőlt, hogy a harmadik lesz a záró évad. Az eredeti holland verzió folytatásában is már új karakterek és új történetek jelentek meg, de az már nem bizonyult annyira sikeresnek. Tehát az RTL Klub képernyőjén a harmadik évaddal lezárul a sorozat" - válaszolta a SorozatWiki megkeresésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

A Válótársak befejezésével az RTL Magyarország azonban nem marad hazai széria nélkül, ugyanis a továbbra is jelentkező napi produkciókon felül (Éjjel-Nappal Budapest, Barátok közt és az Oltári csajok) érkezik A mi kis falunk második évada, valamint bemutatkozik egy vadonatúj sorozat, a Tanár, amiben többek között Nagy Ervint, Anger Zsoltot és Elek Ferencet láthatjuk a főbb szerepekben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása