Alapszereplő távozik a népszerű napi sorozatból

2017. augusztus 18. - Jasinka Ádám

Több mint tíz éve majdnem minden hétköznap este láthatjuk a tévéképernyőn, de jövő hétfőtől ez megváltozik. A Jóban Rosszban készítői ugyanis úgy döntöttek, hogy 12 évvel a karakter első feltűnése után most jött el az a pillanat, hogy kivezessék a történetből a Suhajda Dániel alakította alvilági figurát, Fehér Rolandot.

jobanrosszbantavozosuhajdadaniel.jpg

A színész nemrég az origonak adott interjúban elmondta, hogy júniusban volt az utolsó forgatási napja és mikor belépett a stúdióba, szembesült azzal az érzéssel, hogy senki sem pótolhatatlan: "Ha közel 13 évig csinál valamit az ember, képes elhinni, hogy nélküle ez nem tudna menni, aztán rá kell jönnie, hogy dehogynem. A sorozat robog tovább, de nekem eddig tartott a vonatozás."

Fotó: SuperTV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása