Szinkronhangok: Váltságdíj (Ransom)

2017. március 27. - Jasinka Ádám

A Crossing Lines - Határtalanul "után" egy újabb nemzetközi koprodukciós sorozat érkezik az AXN műsorára. Az április 4-én, este 10 órakor, a Gyilkos elmék szezonpremierje után debütáló Váltságdíj (Ransom) középpontjában egy sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló áll. A valós személyek inspirálta sorozat egyik készítője az a Frank Spotnitz, aki dolgozott többek között az X-Aktákon, a már említett Crossing Lines és az itthon még be nem mutatott The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban) című szériákon is.

valtsagdijszinkron.jpg

A Váltságdíj főszereplőjét, Ericet Luke Roberts (Taxi, Fekete Vitorlák) alakítja. Eric mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár, és olyan helyzetekből is ki tudja menteni az embereket, amire más nem lenne képes. Az Egyesült Államokban jelenleg is képernyőn levő sorozat első évada 11 részes, és bár nem muzsikál valami jól, ha az európai kontinensen sikeres lesz, akkor elképzelhető, hogy lesz folytatása.

A sorozat magyar változatát Orosz Ildikó rendezi, a magyar hangok és a stáb névsorát pedig a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok megnézni.

Váltságdíj (Ransom)

Luke Roberts (Eric) - Király Attila
Sarah Greene (Maxine) - Hámori Eszter
Brandon Jay McLaren (Oliver) - Magyar Bálint
Nazneen Contractor (Zara) - Németh Borbála

Magyar szöveg: Paár Judit
Gyártásvezető: Németh Piroska
Hangmérnök: Salgai Róbert, Bederna László
Szinkronrendező: Orosz Ildikó
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: AXN 

Fotó: © 2016 Ransom Television Productions Inc., Wildcats Productions and TF1.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása