Szinkronhangok: Katalin cárnő (Екатерина)

2017. január 21. - Jasinka Ádám

A múlt héten írtuk meg, hogy Az éjszaka királynője helyén február 4-től egy orosz sorozat, a Katalin cárnő lesz majd látható az Izaura TV műsorán. A heti két résszel jelentkező produkció II. Katalin trónra kerülésével és uralkodásának egy szeletével ismerteti meg a nézőket - kissé romantikus körítésben. A sorozat egyik érdekessége, hogy a címszereplőt alakító színésznő, Marina Aleksandrova Magyarország területén, Kiskunmajsán született.

A Katalin cárnő magyar változatát Kertész Andrea rendezi, aki húzott egy merészet és a főszereplőnőre a viszonylag ritkán, sorozatban pedig elvétve szinkronizáló Törőcsik Franciskát választotta. Katalin férjét, a cárnőt a trónon megelőző Pétert Markovics Tamás, I. Erzsébetet pedig Orosz Anna szinkronizálja. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

katalincarnoszinkron.jpg

Katalin cárnő (Екатерина)

Marina Aleksandrova (II. Katalin) - Törőcsik Franciska
Aleksander Yatsenko (III. Péter) - Markovics Tamás
Aleksander Lazarev Jr. (Razumovsky) - Vass Gábor
Julia Aug (I. Erzsébet) - Orosz Anna
Rinal Mukhametov (Szaltikov) - Fehér Tibor
Maksim Kerin (Brekdorf) - Suhajda Dániel
Nikolay Kozak (Suvalov) - Fazekas István
Vladimir Menshov (Besztuzsev-Rjumin) - Ujréti László
Vitaly Kravchenko (Aprakszin) - Németh Gábor
Hartmut Krug (II. Frigyes) - Harmath Imre
További magyar hangok: Bessenyei Emma, Csuha Lajos, Bácskai János, Renátz Zoltán, Papp Katalin, Bartók László, Gyurity István, Sándor Pál, Bognár Anna, Bárány Virág, Péter Richard, Nyírő Eszter, Pál Dániel, Götz Anna, Pál Tamás, Petridisz Hrisztosz, Hábermann Lívia, Posta Viktor, Áron László, Rosta Sándor, Perlaki István

Magyar szöveg: Pallinger Emőke
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2/Izaura TV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása