Ők lesznek a Tesóm nyakán című sorozat magyar hangjai

2016. november 04. - Jasinka Ádám

A Tesóm nyakán (What I Like About You) számomra meglepő módon egy olyan vígjátéksorozat, amelynek hazai bemutatkozását elég sokan várták már évek óta, miközben én még nem is olvastam róla - szerintem sosem. A TV2 frissen indult szórakoztató tévéadója, a Humor+ mindenesetre pótolja ezt a hiányosságot és hétvégente dupla résszel adja majd november 5-től a Tesóm nyakán címet kapó szériát.

tesomnyakanszinkron.JPEG

A történet főszereplője egy testvérpár, akik közül a fiatalabbik, Holly, édesapja előléptetése miatt kénytelen lenne Japánba költözni, és ezzel együtt feladni megszokott életét. Mivel a lány erre vágyik talán legkevésbé, ezért úgy dönt, megpróbál valamit egyezkedni nővérével, Valerie-vel, hogy fogadja be őt, ám a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogyan azt Holly eltervezte. A fiatal lányt Amanda Bynes alakítja, míg nővérét a Beverly Hills 90210-zel ismertté váló Jennie Garth játssza. Fun fact: viszonylag rövid időn belül két egykori 90210-es színész is visszatér a hazai tévéképernyőkre.

Míg Jason Priestley esetében sikerült megtartani a legismertebb magyar hangot, addig itt ez sajnos nem jött össze valami miatt - de ez azt hiszem csak azokat fogja zavarni, akik nézték a Beverly Hills 90210-et, és emlékeznek arra, hogy Garth szinkronhangja Závodszky Noémi volt. A Tesóm nyakán című komédiában a színésznőt Haffner Anikó szólaltatja majd meg, akit "új" sorozat szinkronjában mostanában ritkán hallottam. Szóval ezt a párosítást így pozitívumnak is lehet értékelni szerintem. A Holly-t alakító Bynest pedig Pekár Adrienn fogja szinkronizálni. A Hornyák Mihály rendezte magyar változat szinkronhangjait és a magyar stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tesóm nyakán (What I Like About You)

Amanda Bynes (Holly) - Pekár Adrienn
Jennie Garth (Valerie) - Haffner Anikó
Simon Rex (Jeff) - Hujber Ferenc
Wesley Jonathan (Gary) - Csőre Gábor
Anicka Haywood (Jill) - Sallai Nóra
Michael McMillian (Henry) - Baráth István

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Varga Mariann
Hangmérnök: Cs. Németh Bálint
Gyártásvezető: Gyarmati Zsolt
Szinkronrendező: Hornyák Mihály
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása